ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για σεξουαλική επίθεση καταγγέλθηκε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Η κλήτευση ισχυρίζεται ότι η ενάγουσα δέχθηκε επίθεση από τον Ε.Άνταμς το 1993

Για σεξουαλική επίθεση καταγγέλθηκε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί μια γυναίκα, τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς.

Η κλήτευση ισχυρίζεται ότι η ενάγουσα δέχθηκε επίθεση από τονΕ. Άνταμς το 1993 ενώ και οι δύο εργάζονταν για την πόλη της Νέας Υόρκης.

Ο Ε.Άνταμς εργαζόταν το 1993 ως αστυνομικός στη Νέα Υόρκη. Η κλήτευση κατονομάζει επίσης το γραφείο μεταφορών του τμήματος.

Η αγωγή κατατέθηκε στο πλαίσιο του νόμου της πολιτείας της Νέας Υόρκης «για τους ενήλικες επιζώντες», ο οποίος λήγει την Παρασκευή.

Πρόκειται για πολιτειακό νόμο που έδωσε ένα παράθυρο ευκαιρίας διάρκειας ενός έτους για τους επιζώντες σεξουαλικής κακοποίησης να υποβάλουν αγωγές που διαφορετικά θα είχαν μπλοκαριστεί βάσει του νόμου για την παραγραφή.

Εκπρόσωπος του δημάρχου δήλωσε ότι ο Ε.Άνταμς δεν θυμάται να έχει συναντήσει τη γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο δήμαρχος δεν γνωρίζει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο. Αν έχουν συναντηθεί ποτέ, δεν το θυμάται. Αλλά ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να βλάψει σωματικά ένα άλλο άτομο και αρνείται σθεναρά κάθε τέτοιο ισχυρισμό», επισημαίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.