ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς πήγε το παιδί του στο σχολείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του ποδοσφαίρου μετά την είδηση του θανάτου του Γκόραν Σάνκοβιτς, ο οποίος ήταν γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Πανιώνιο και τον Ακράτητο.

Ο 43χρονος Σλοβένος ποδοσφαιριστής είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής και βρέθηκε νεκρός, όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικές Αρχές της Σλοβενίας.

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς πήγε το παιδί του στο σχολείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες και τελικά τον βρήκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο εκλιπών αγωνιζόταν ως κεντρικός μέσος και στη χώρα μας ήρθε το 2002 για τον Ακράτητο, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέλιε και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σλάβια Πράγας, ενώ υπήρξε μέλος λων των Εθνικών ομάδων της Σλοβενίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.