ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Γυαλιά καρφιά» έγινε το αυτοκίνητο που επιτέθηκε στη λιμουζίνα του Β.Ζελένσκι – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο φέρνει στο φως η Daily Mail

«Γυαλιά καρφιά» έγινε το αυτοκίνητο που επιτέθηκε στη λιμουζίνα του Β.Ζελένσκι – Δείτε βίντεο

Νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης με τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην λιμουζίνα του Ουκρανού προέδρου και σε όχημα της συνοδείας του, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο εκπρόσωπο του προέδρου της Ουκρανίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ζελένσκι είναι καλά στην υγεία του αν και κινδύνεψε.

Ωστόσο ο άλλος οδηγός φέρνει σοβαρά τραύματα ενώ το αυτοκίνητό του σχεδόν διαλύθηκε.

Σε πλάνα που μετέδωσε η Daily Mail, το τροχαίο φαίνεται ότι έγινε στην Πλατεία Νίκης του Κιέβου.

Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο, με το οποίο στη συνέχεια διεκομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ένα τρακαρισμένο και σχεδόν διαλυμένο Volkswagen Beetle βρίσκεται στη μέση μιας διάβασης ενώ ο τραυματισμένος οδηγός είναι ξαπλωμένος ακίνητος και σκεπασμένος με την ειδική κουβέρτα δίπλα στο αυτοκίνητο, με γιατρούς και στρατιωτικό προσωπικό να τον περιθάλπουν.

Στα βίντεο δεν φαίνεται ο Ουκρανός πρόεδρος ούτε η αυτοκινητοπομπή του. Ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι ο ίδιος δεν φέρει σοβαρά τραύματα. Παρατηρητές επισημαίνουν ότι εάν ο Ζελένσκι είχε τραυματιστεί σε αυτήν την περίοδο, θα υπήρχε αρνητικός αντίκτυπος στο ηθικό των Ουκρανών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μία κρίσιμη καμπή του πολέμου.

Δείτε το βίντεο με το τροχαίο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.