ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γαλλία ανακοίνωσε την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων AMX-10RC στην Ουκρανία

«Με κάθε επίσκεψη στο Παρίσι οι αμυντικές δυνατότητες της Ουκρανίας επεκτείνονται» είπε ο Β.Ζελένσκι

Η Γαλλία ανακοίνωσε την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων AMX-10RC στην Ουκρανία

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, την παροχή δεκάδων τεθωρακισμένων οχημάτων και ελαφρών αρμάτων μάχης στον ουκρανικό στρατό, καθώς και εκπαίδευση στρατιωτών για τη χρήση τους, μετά από δείπνο μεταξύ του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του Ουκρανού ομόλογου του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Μέγαρο των Ηλυσίων

«Τις επόμενες εβδομάδες, η Γαλλία θα εκπαιδεύσει πολλά ουκρανικά τάγματα και θα τα εξοπλίσει με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα AMX-10RC και ελαφρά άρματα μάχης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πρόσθεσε ότι το Παρίσι «εστιάζει επίσης τις προσπάθειές του στην υποστήριξη των δυνατοτήτων αεράμυνας της Ουκρανίας».

«Με κάθε επίσκεψη στο Παρίσι, οι αμυντικές και επιθετικές δυνατότητες της Ουκρανίας επεκτείνονται», είπε ο Ζελένσκι σε ένα tweet καθώς κατευθυνόταν προς την αεροπορική βάση Villacoublay στο νοτιοδυτικό Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.