ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η ισπανική κυβέρνηση παρασημοφόρησε τον Α.Γκουτέρες για την υπεράσπιση των αμάχων Παλαιστινίων

Ο Α.Γκουτέρες απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός

Η ισπανική κυβέρνηση παρασημοφόρησε τον Α.Γκουτέρες για την υπεράσπιση των αμάχων Παλαιστινίων

Η κυβέρνηση της Ισπανίας παρασημοφόρησε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για τον ρόλο του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού και ενώ μαίνεται ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης Ιζαμπέλ Ροντρίγκεθ: «Σε όλη την πολιτική και διεθνή καριέρα του ο Αντόνιο Γκουτέρες έλαμψε υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία, την πολυμέρεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτή η δέσμευσή του είναι ιδιαίτερα προφανής τις τελευταίες εβδομάδες στην κρίση της Γάζας όπου ο γγ υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο και «τα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού».

Ο Γκουτέρες απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, αναφέροντας ότι η Λωρίδα της Γάζας έχει μετατραπεί «σε νεκροταφείο παιδιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ προκάλεσε την οργή του Ισραήλ όταν καταδίκασε «τις φρικτές και πρωτοφανείς τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς στο Ισραήλ», αλλά συνέχισε αναφέροντας ότι η σφαγή αυτή «δεν διαπράχθηκε εν κενώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.