Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Ι.Κατς σε Ιράν: «Ο ένας δρόμος οδηγεί σε συμφωνία με την αμερικανική πρόταση ενώ ο άλλος οδηγεί στην άβυσσο»

«Θα ανακαλύψει πολύ σύντομα πως υπάρχουν στόχοι ακόμα πιο επώδυνοι από εκείνους που έχουμε ήδη πλήξει»

Ι.Κατς σε Ιράν: «Ο ένας δρόμος οδηγεί σε συμφωνία με την αμερικανική πρόταση ενώ ο άλλος οδηγεί στην άβυσσο»

O Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Ίσραελ Κατς, προειδοποίησε σήμερα το Ιράν με «πιο επώδυνα πλήγματα» σε περίπτωση που απορρίψει μία αμερικανική πρόταση που αξιώνει  η Τεχεράνη να αποκηρύξει τα «πυρηνικά όπλα».

«Το Ιράν βρίσκεται σε ένα ιστορικό σημείο καμπής: ο ένας δρόμος συνίσταται στο να αποκηρύξει την τρομοκρατία και τα πυρηνικά όπλα, σε συμφωνία με την αμερικανική πρόταση ενώ ο άλλος οδηγεί στην άβυσσο», είπε ο Ισραηλινός υπουργός.

«Εάν το ιρανικό καθεστώς κάνει τη δεύτερη επιλογή, θα ανακαλύψει πολύ σύντομα πως υπάρχουν στόχοι ακόμα πιο επώδυνοι από εκείνους που έχουμε ήδη πλήξει», συμπλήρωσε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.