Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Η Κίνα ετοιμάζει τον πρώτο υπέρ-υπερηχητικό πύραυλο αέρος-αέρος με εμβέλεια 1.000χλμ! (βίντεο)

Έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση προηγμένων αεροσκαφών stealth όπως το αμερικανικό βομβαρδιστικό B-21

Η Κίνα ετοιμάζει τον πρώτο υπέρ-υπερηχητικό πύραυλο αέρος-αέρος με εμβέλεια 1.000χλμ! (βίντεο)

Η Κίνα ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός υπερ-υπερηχητικού πυραύλου αέρος-αέρος, που είναι ικανός να πλήττει αεροσκάφη σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων.  

Η εμβέλειά του είναι πέντε φορές μεγαλύτερη του βεληνεκούς του γαλλικού πυραύλου αέρος-αέρος μεγάλης εμβέλειας Meteor.

O Meteor βρίσκεται σήμερα στο ελληνικό οπλοστάσιο και αποτελεί ένα από τα φονικότερα όπλα στην κατηγορία του παγκοσμίως.

Ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση προηγμένων αεροσκαφών stealth όπως το αμερικανικό βομβαρδιστικό B-21.

Η εμβέλεια του νέου πυραύλου του Πεκίνου είναι επίσης διπλάσια από την εμβέλεια των πυραύλων AIM-174B και R-37M.

Σήμερα, ο κινεζικός πύραυλος αέρος-αέρος με την μεγαλύτερη εμβέλεια πυρός είναι ο PL-17 και επιδεικνύει και αυτός βεληνεκές 400 χιλιομέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.