Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Η Κίνα προχώρησε σε εκτόξευση πυραύλων στο Στενό της Ταϊβάν

Σηματοδοτώντας τη δεύτερη ημέρα στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά γύρω από το αυτόνομο νησί

Η Κίνα προχώρησε σε εκτόξευση πυραύλων στο Στενό της Ταϊβάν

Η Κίνα το πρωί της Τρίτης (30/12) προχώρησε σε εκτόξευση πυραύλων στο Στενό της Ταϊβάν, σηματοδοτώντας τη δεύτερη ημέρα στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά γύρω από το αυτόνομο νησί.

Δημοσιογράφοι του AFP που βρίσκονταν στο Πινγκτάν, το κινεζικό νησί που βρίσκεται πλησιέστερα στην Ταϊβάν, παρακολούθησαν σειρά εκτοξεύσεων πυραύλων στον ουρανό, αφήνοντας πίσω τους λευκά ίχνη καπνού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.