ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε υποβρυχίως δύο πυραύλους cruise!

«Στο κόκκινο» η ένταση στην κορεατική χερσόνησο

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε υποβρυχίως δύο πυραύλους cruise!

H Bόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους cruise από υποβρύχιο σήμερα, ανακοίνωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, λίγες ώρες πριν την έναρξη των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων Νότιας Κορέας και ΗΠΑ!

Η εκτόξευση έγινε στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Σίνπο (ανατολική Βόρεια Κορέα) σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το KCNA.

Ο Στρατός της Νότιας Κορέας, που επικαλείται το πρακτορείο Yonhap, ανέφερε από την πλευρά του ότι εντόπισε νέα εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα.

Πρόκειται ουσιαστικά για απάντηση στις μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα η Νότια Κορέα και οι ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η Πιονγιάνγκ είχε εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς προς προς την Κίτρινη Θάλασσα, ανάμεσα στην Κίνα και την κορεατική χερσόνησο.

Την ίδια στιγμής και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ζήτησε από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να εντείνουν την ετοιμότητά τους προκειμένου να μπορεί να αποτρέψουν τον «πραγματικό πόλεμο»

Η Βόρεια Κορέα πρέπει «να αυξήσει τις διάφορες ασκήσεις προσομοίωσης πραγματικού πολέμου (…) σε διαφορετικές καταστάσεις», δήλωσε ο Κιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, που επέβλεψε νέα στρατιωτικά γυμνάσια, ζήτησε από τους στρατιώτες να προετοιμαστούν «για δύο στρατηγικές αποστολές: πρώτον την αποτροπή του πολέμου και δεύτερον να αναλάβουν την πρωτοβουλία του πολέμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.