ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιαπωνία: Δίνει 100 ΤΟΜΑ στην Ουκρανία και οικονομική βοήθεια

Συνάντηση Ζελένσκι με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό

Ιαπωνία: Δίνει 100 ΤΟΜΑ στην Ουκρανία και οικονομική βοήθεια

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Fumio Kishida, δεσμεύτηκε ότι η Ιαπωνία θα στείλει 100 οχήματα μάχης ως πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Επιπλέον, η Ιαπωνία θα στηρίξει την Ουκρανία με 470 εκατομμύρια δολάρια για τον ενεργειακό τομέα και άλλα 30 εκατομμύρια δολάρια βοήθεια για τρόφιμα, ενώ δεσμεύτηκε για την νοσηλεία Ουκρανών τραυματιών σε ιαπωνικά νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.