ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ικανοποιημένος ο Λευκός Οίκος από την καταρχήν συμφωνία Ισραηλινών και Παλαιστινίων

«Αυτή η συνάντηση είναι ένα σημείο εκκίνησης»

Ικανοποιημένος ο Λευκός Οίκος από την καταρχήν συμφωνία Ισραηλινών και Παλαιστινίων

«Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν το Ισραήλ και η Αρχή της Παλαιστίνης για την αποκλιμάκωση και την αποτροπή περαιτέρω βίας μεταξύ τους», δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.

«Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η συνάντηση ήταν ένα σημείο εκκίνησης», τόνισε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

«Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει τις επόμενες εβδομάδες και μήνες για να οικοδομηθεί ένα σταθερό μέλλον γεμάτο ευημερία τόσο για τους Ισραηλινούς όσο και για τους Παλαιστίνιους», τόνισε ο Σάλιβαν για τη συνάντηση στην Άκαμπα.

«Η εφαρμογή θα είναι κρίσιμη», ανέφερε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.