Ιμαλάια: Ο «ματωμένος γάμος» – 12 καλεσμένοι νεκροί

Ασύλληπτη τραγωδία

Ιμαλάια: Ο «ματωμένος γάμος» – 12 καλεσμένοι νεκροί

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η πιο ευτυχισμένη ημέρα ενός ζευγαριού. Το όχημα που μετέφερε καλεσμένους βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στο κενό.

Το όχημα που μετέφερε τους καλεσμένους ήταν υπερφορτωμένο όταν έπεσε στο κενό από ορεινό δρόμο στο Νεπάλ. Η πτώση στο κενό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, ήταν από ύψος 200 μέτρων.

Η τραγωδία σημειώθηκε σε απόσταση 250 περίπου μιλίων βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, στο Κατμαντού.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας, 12 Δεκεμβρίου. Μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο οι διασώστες, οκτώ από τους επιβαίνοντες είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Άλλοι τρεις πέθαναν στον δρόμο προς το νοσοκομείο και ένας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Αφού το όχημα βγήκε από την πορεία του, το όχημα κύλησε περίπου 650 μέτρα κάτω από την πλαγιά του βουνού κοντά στο χωριό Chedagad, στην επαρχία Karnali.

Οι επίσημες αρχές ανακοίνωσαν πως συνεχίζουν τις έρευνες αναφορικά με την τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τροχαία ατυχήματα στο ορεινό Νεπάλ αποδίδονται συχνά σε κακώς συντηρημένους δρόμους και οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.