Ινδία: Συνετρίβησαν δύο μαχητικά αεροσκάφη – Δύο από τα τρία μέλη του ενός αεροσκάφους έχουν διασωθεί

Έρευνα για τα υπόλοιπα μέλη των πληρωμάτων

Ινδία: Συνετρίβησαν δύο μαχητικά αεροσκάφη – Δύο από τα τρία μέλη του ενός αεροσκάφους έχουν διασωθεί

Δύο μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Ινδίας, ένα Sukhoi Su-30 ρωσικής κατρασκευής κι ένα γαλλικό Mirage 2000, συνετρίβησαν το πρωί του Σαββάτου στη Μορένα της κεντρικής πολιτείας Μάντια Πραντές.

Τα δύο από τα τρία μέλη του ενός αεροσκάφους πρόλαβαν και εκτινάχθηκαν με ασφάλεια, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του τρίτου ατόμου, ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την κατάσταση του πληρώματος του έτερου αεροσκάφους.

Βίντεο από τη σκηνή, που τράβηξαν ντόπιοι στη Μορένα, παρουσιάζει τα συντρίμμια των αεροσκαφών, που είχαν απογειωθεί από την αεροπορική βάση Gwalior.

«Ένα αεροσκάφος Sukhoi-30 και ένα Mirage 2000 συνετρίβησαν κοντά στη Μορένα της Μάντια Πραντές. Έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης» δήλωσαν πηγές του υπουργείου Άμυνας της Ινδίας. Η IAF διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί αν υπήρξε σύγκρουση στον αέρα ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Τα δύο αεροσκάφη απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Gwalior στο MP, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη άσκηση”, πρόσθεσαν οι πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.