ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

ΗΠΑ: 21χρονος αποκεφάλισε τη σύζυγό του τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο ο Τζάρεντ Ντίκους δολοφόνησε την Άνγκι Ντίαζ

ΗΠΑ: 21χρονος αποκεφάλισε τη σύζυγό του τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία μιας γυναίκας στο Τέξας από τον 21χρονο σύζυγό της ο οποίος την αποκεφάλισε τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους.

Το αποκεφαλισμένο πτώμα της Άνγκι Ντίαζ βρέθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι στο οποίο ζούσε με τον 21χρονο Τζάρεντ Ντίκους. Αυτό, όμως, που έλειπε ήταν το κεφάλι της: «βρήκαμε ένα τμήμα του σώματός της, ήταν διαμελισμένο και το σπίτι ήταν γεμάτο από αίματα» δήλωσε ο σερίφης Τρόι Γκούντρι.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια βρήκαν και το όπλο του εγκλήματος που ήταν κρυμμένο στο ίδιο σημείο στο οποίο ο δράστης είχε επιχειρήσει να κρύψει το κεφάλι της Ντίαζ

drastis
Ο δράστης της άγριας δολοφονίας
thima

Άμεσα οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον 21χρονο ο οποίος μετά από ανάκρισή ομολόγησε ότι ήταν αυτός που σκότωσε και αποκεφάλισε την σύζυγό του την οποία είχε παντρευτεί στις 21 Οκτωβρίου.

Την αστυνομία είχαν ειδοποιήσει συγγενείς του 21χρονου το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η δολοφονία είχε σημειωθεί περίπου στις 11 το πρωί της προηγούμενης ημέρας.

Σύμφωνα με τον σερίφη Γκούντρι η αστυνομία είχε ενημερωθεί στο παρελθόν για περιστατικά βίας κατά της άτυχης γυναίκας «τίποτα, όμως, σε αυτό τον βαθμό».

Το ζευγάρι σε χαρούμενες στιγμές του παρελθόντος

zevgari2
zevgari3

Η νεαρή γυναίκα ήταν από τη Νικαράγουα, σύμφωνα με την αστυνομία δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στις ΗΠΑ και εργαζόταν στον τομέα της γυμναστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.