ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 41χρονος οδηγός έπεσε σκόπιμα με την οικογένειά του σε γκρεμό 75 μέτρων – Σώθηκαν όλοι (βίντεο)

Με βάση τα πρώτα στοιχεία η τροχαία έχει λόγους να πιστεύει ότι «το ατύχημα ήταν σκόπιμη ενέργεια».

ΗΠΑ: 41χρονος οδηγός έπεσε σκόπιμα με την οικογένειά του σε γκρεμό 75 μέτρων – Σώθηκαν όλοι (βίντεο)

Ένας οδηγός, που πιστεύεται ότι έριξε σκόπιμα το αυτοκίνητό του, με όλη του την οικογένεια μέσα, σε έναν γκρεμό 75 μέτρων, συνελήφθη την Τετάρτη στη βόρεια Καλιφόρνια.

Η σύζυγος του Νταρμές Αρβίντ Πατέλ, 41 ετών, διασώθηκε όπως και τα δύο παιδιά της οικογένειας, ένα κορίτσι 7 ετών και ένα αγόρι 4 ετών, που φέρουν μόνο «μέτριας σοβαρότητας» τραύματα.

Ο 41χρονος οδηγούσε το όχημά του, ένα Tesla, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, στον «Αυτοκινητόδρομο 1», που εκτείνεται κατά μήκος του ωκεανού. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στον γκρεμό.

Παρά την εντυπωσιακή πτώση και τις ζημιές που υπέστη το όχημα, όλοι οι επιβάτες σώθηκαν και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Στάνφορντ. Ο Πατέλ, που είναι γιατρός και εργάζεται σε νοσοκομείο κοντά στο Λος Άντζελες, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα συλληφθεί μόλις οι θεράποντες κρίνουν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η τροχαία αυτοκινητοδρόμων έχει λόγους να πιστεύει ότι «το ατύχημα ήταν σκόπιμη ενέργεια».


Αυτό το τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου 1 είναι διαβόητο για τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται εκεί. Είναι πολύ σπάνιο να επιζήσει όποιος πέσει με το αυτοκίνητό του στον γκρεμό.

Οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο την Δευτέρα πίστευαν ότι θα έβρισκαν πτώματα, όμως είδαν κίνηση μέσα από το θρυμματισμένο παρμπρίζ του οχήματος και οργάνωσαν επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή πολλών ελικοπτέρων. «Εκπλαγήκαμε όταν βρήκαμε τα θύματα ζωντανά στο όχημα», εξήγησε ο Μπράιαν Πότεντζερ, ο διοικητής της Υπηρεσίας Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.