ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Εξωφρενικός ισχυρισμός 55χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της ανιψιάς του – Λέει ότι η 9χρονη τον… ανάγκασε να το κάνει

Η μικρούλα έμενε δυο μέρες την εβδομάδα σπίτι του

ΗΠΑ: Εξωφρενικός ισχυρισμός 55χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της ανιψιάς του – Λέει ότι η 9χρονη τον… ανάγκασε να το κάνει

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όταν ένας 55χρονος άνδρα; που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την 9χρονη ανιψιά του με μειωμένες γνωστικές ικανότητες, ισχυρίστηκε στην ανάκριση ότι είναι ο ίδιος… το θύμα.

Σύμφωνα με το Law and Crime, που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, ο Ρόνι Τζ. Μπλάκ συνελήφθη στις 10 Αυγούστου αφού παραδέχτηκε ότι ασέλγησε στην κόρη της αδελφής του σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, σημειώνοντας πάντως ότι εξαναγκάστηκε από το ίδιο το κορίτσι να το κάνει αυτό.

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία που έκανε στην Πρόνοια το ειδικό σχολείο όπου φοιτεί το 9 χρονο κορίτσι. Στις 8 Αυγούστου, η μικρούλα παραπονέθηκε σε δασκάλα ότι πονούσαν τα γεννητικά της όργανα. Η εννιάχρονη οδηγήθηκε στη νοσοκόμα του σχολείου, που θεώρησε ότι επρόκειτο για κάποια μόλυνση και κανόνισε να ειδοποιηθεί η μητέρα του κοριτσιού. Επιστρέφοντας όμως στην τάξη, η συνοδός της μικρούλας τη ρώτησε αν την είχε αγγίξει κανείς στη συγκεκριμένη περιοχή, και εκείνη απάντησε κατευθείαν πως το είχε κάνει ο θείος της όταν τη σκούπισε μετά την τουαλέτα.

Η υπάλληλος του σχολείου θεώρησε ύποπτο αυτό το περιστατικό, αφού το κορίτσι μπορούσε να εξυπηρετείται μόνο του στην τουαλέτα. Αφού ενημέρωσε τη δασκάλα, πήρε το κοριτσάκι για να το πάει σε ένα άλλο γραφείο. Πριν ακόμα φτάσουν εκεί όμως, άκουσε τη μικρούλα να της λέει ότι «όταν βάζει τα απόκρυφά του πάνω στα δικά μου, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να γυρίσω σπίτι».

Σοκαρισμένη, η υπάλληλος του σχολείου ξέσπασε σε κλάματα και το εννιάχρονο κοριτσάκι την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει. Στη συνέχεια η γυναίκα – που παρέμενε συγκλονισμένη από αυτό που άκουσε – επέστρεψε στην τάξη για να ειδοποιήσει τη δάσκάλα, και λίγη ώρα αργότερα η διεύθυνση του σχολείου επικοινώνησε με την Πρόνοια.

Η εννιάχρονη μεταφέρθηκε σε ειδική κυβερνητική δομή για να εξεταστεί από ειδικούς, όπου αποκάλυψε σιγά σιγά την φρικτή κακοποίηση που είχε υποστεί στα χέρια του διεστραμμένου θείου της, στο σπίτι του οποίου περνούσε τουλάχιστον 2 μέρες την εβδομάδα.

Στις 9 Αυγούστου η μικρούλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο παίδων στην περιοχή, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Όταν κλήθηκε για ανάκριση, ο 55χρονος άνδρας εξήγησε ότι η αδελφή του έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες να τα μεγαλώσει μόνη της. Το αγόρι, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ζούσε το τελευταίο διάστημα με τον θείο του, ενω το κορίτσι τους επισκεπτόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ερωτηθείς αν είχε αγγίξει ποτέ τα γεννητικά όργανα της ανιψιάς του, ο Μπλακ ισχυρίστηκε αρχικά ότι την σκούπιζε για ένα διάστημα όταν πήγαινε στην τουαλέτα, φορώντας γάντια, επειδή η 9χρονη το έκανε λάθος και πάθαινε συχνά μολύνσεις. Για αρκετή ώρα ο 55χρονος αρνιόταν ότι είχε την οποιαδήποτε «ανάρμοστη σχέση» με το κοριτσάκι, όμως στη συνέχεια και υπό την πίεση των αστυνομικών παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν ψέμα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο «Μπλακ ισχυρίστηκε ότι κάποια στιγμή το κορίτσι γδύθηκε μπροστά του και ξάπλωσε μαζί του στο κρεβάτι. Στη συνέχεια του έβγαλε στο σορτς του, σκαρφάλωσε πάνω του και έβαλε το μόριό του μέσα της. Αρχικά επέμενε ότι αυτό είχε συμβεί ενώ ο ίδιος κοιμόταν, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν ξύπνιος».

Προς το τέλος της ανάκρισης, ο 55χρονος ανέφερε τουλάχιστον δύο ημερομηνίες κατά τις οποίες είχε «κάνει σεξ» με την 9χρονη. Είπε επίσης στην αστυνομία ότι το κοριτσάκι «τον ανάγκασε να της κάνει στοματικό σεξ χτυπώντας τον στο κεφάλι» και ζητώντας το επίμονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την κατάθεσή του, ο Μπλακ συνελήφθη και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος, με το ποσό της εγγύησης να έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.