ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ετροχιασμός εμπορικού τρένου στην Πενσυλβάνια – Οργή για την αύξηση του προέδρου της εταιρείας λίγες ημέρες πριν (φώτο) (upd)

Τρένο της ίδιας σιδηροδρομικής εταιρείας είχε εκτροχιαστεί και το 2023

Ετροχιασμός εμπορικού τρένου στην Πενσυλβάνια – Οργή για την αύξηση του προέδρου της εταιρείας λίγες ημέρες πριν (φώτο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 17:19) Το πρωί του Σαββάτου (2/3), σημειώθηκε εκτροχιασμός εμπορικού τρένου στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, με τα βαγόνια να καταλήγουν μέσα σε ποτάμι.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν μέσω των social media αναδεικνύουν το χάος που επικρατεί στο σημείο, καθώς δεκάδες βαγόνια έχουν πέσει το ένα πάνω στο άλλο, ενώ κάποια από αυτά, έπεσαν στο ποτάμι.

Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε κοντά στο τετράγωνο 2200 του Riverside Drive στο Lower Saucon Township το πρωί του Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής, οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν αναφερει τραυματισμούς.

To ατύχημα έλαβε χώρα λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Norfolk Southern, Alan H. Shaw, έλαβε αύξηση μισθού κατά 37% το 2023, την ίδια χρονιά που η εταιρεία του ενεπλάκη σε έναν άλλο εκτροχιασμό στο Οχάιο.

Μάλιστα κάτοικοι του Οχάιο δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στα σπίτια τους, αφού αναγκάστηκαν να φύγουν όταν ο εκτροχιασμός έριξε χιλιάδες γαλόνια τοξικών χημικών στην ατμόσφαιρα.

Αποτέλεσμα ήταν τα ποτάμια να μολυνθούν και εκατοντάδες ντόπιοι να παραπονεθούν για προβλήματα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.