ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Νεκρό 7χρονο αγοράκι από πυροβολισμούς την ώρα που κοιμόταν – Δέχτηκε σφαίρες στο στήθος

Η αστυνομία δεν είναι βέβαιη για τα πιθανά κίνητρα του πυροβολισμού

ΗΠΑ: Νεκρό 7χρονο αγοράκι από πυροβολισμούς την ώρα που κοιμόταν – Δέχτηκε σφαίρες στο στήθος

Λίγες μόλις ημέρες μετά το μακελειό που σημειώθηκε στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 παιδάκια ηλικίας 10 ετών και δύο ενήλικες όταν 18χρονος άνοιξε πυρ, ένα νέο συμβάν με πυροβολισμούς και θύμα ένα 7χρονο αγόρι σημειώθηκε στο Χιούστον.

Το αγόρι, όπως αναφέρει ο Independent, πυροβολήθηκε γύρω στις 22:45 την Κυριακή στο σπίτι της οικογένειάς του στο Cloverleaf, μια πόλη λίγο έξω από το Χιούστον, με τον σερίφη της κομητείας Χάρις, τον λοχία Τζέισον Μπράουν, να αναφέρει πως το παιδί σκοτώθηκε από πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπράουν, άγνωστος που οδηγούσε ένα ασημένιο σεντάν πέρασε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι και πυροβόλησε αρκετές φορές, όμως το δωμάτιο του παιδιού βρισκόταν κοντά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.

Το άτυχο αγοράκι κοιμόταν εκείνη την ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες πυροβολήθηκε στο στήθος. Το παιδί έτρεξε στη μητέρα του αφού πυροβολήθηκε, αλλά λίγο αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις και η αστυνομία δεν είναι βέβαιη προς το παρόν για τα πιθανά κίνητρα του πυροβολισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.