ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΗΠΑ: Νεκρό μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια – Η νταντά του πήγε για ύπνο και το ξέχασε στο αυτοκίνητο (φώτο)

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένα παρόμοιο περιστατικό στην Πορτογαλία

ΗΠΑ: Νεκρό μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια – Η νταντά του πήγε για ύπνο και το ξέχασε στο αυτοκίνητο (φώτο)

Λίγες μόλις ώρες από την είδηση πώς ένας πατέρας στην Πορτογαλία ξέχασε το μόλις 10 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο και εκείνο άφησε την τελευταία του πνοή, στη δημοσιότητα ήρθε ένα παρόμοιο περιστατικό από τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, οι αρχές των ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη μιας 40χρονης η οποία άφησε για έξι ώρες σε ένα αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια εν μέσω ζέστης με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο.

Η έρευνα της αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη της 40χρονης Κρίστεν Γκρέιαμ ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης όταν ειδοποιήθηκε για νεκρό μωρό που παραδόθηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μαύρη σακούλα από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την 40χρονη που είχε αναλάβει πριν από λίγες ημέρες να προσέχει το μωρό της 17χρονης Αριάνα Γουίκερ, εκείνη τους είπε ότι όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αφού ένας της τηλεφώνησε ένας φίλος της και της ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα επειδή ο ίδιος φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει.

«Οπότε το μωρό μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με ένα σκυλί και το μετέφεραν σε κατάστημα όπου η 40χρονη αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν χυμό» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, περί τις 8 το πρωί της Τρίτης η Γκρέιαμ επέστρεψε στο σπίτι της, έκλεισε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και άφησε μέσα σε αυτό το μωρό και το σκυλί ενώ στην περιοχή επικρατούσαν θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 40χρονη νταντά έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε κάπου ανάμεσα στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Τότε μόνο ήταν που πήγε στο αυτοκίνητο και είδε ότι τόσο το μωρό όσο και το σκυλί είχαν πεθάνει.

Η νταντά του μωρού είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο που θυμάται ήταν να παρκάρει και να σβήνει τη μηχανή της. Για να δικαιολογηθεί, δε, υποστήριξε ότι είχε πάρει ένα μυοχαλαρωτικό.

Όταν η ανήλικη μητέρα έμαθε τα τραγικά νέα «άρχισε να ουρλιάζει» όταν η συγκάτοικός της, την ενημέρωσε για τον θάνατο του παιδιού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής η 40χρονη κατηγορείται για αμέλεια αλλά δεν αποκλείεται η κατηγορία σε βάρος της να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.