ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τραγωδία στην Πορτογαλία: Πέθανε βρέφος 10 μηνών – Tο ξέχασε o πατέρας του 7 ώρες στο αυτοκίνητο

Όταν ο άνδρας επέστρεψε στο αμάξι βρήκε την κόρη του χωρίς τις αισθήσεις της

Τραγωδία στην Πορτογαλία: Πέθανε βρέφος 10 μηνών – Tο ξέχασε o πατέρας του 7 ώρες στο αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 10 μηνών στην Πορτογαλία, όταν ο πατέρας του το ξέχασε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη σε πανεπιστημιούπολη στην Αλμάδα της Πορτογαλίας όταν ο καθηγητής, πατέρας του βρέφους, το άφησε μέσα στο αμάξι του και πήγε στο γραφείο του.

Ο πατέρας του κοριτσιού, λέκτορας στη Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας, οδήγησε το αυτοκίνητό του σε μια απόσταση 100 μέτρων από τον βρεφονηπιακό σταθμό της πανεπιστημιούπολης στις 8 το πρωί, αλλά «για αδιευκρίνιστους λόγους» δεν πήρε την κόρη του ως συνήθως, «πηγαίνοντας κατευθείαν στο γραφείο του», εξηγεί η Correio da Manhã.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στο κλειδωμένο αυτοκίνητο «χωρίς ο πατέρας ή κάποιος άλλος να το αντιληφθεί (…) Οι εξωτερικές θερμοκρασίες έφτασαν τους 26ºC που σημαίνει ότι εύκολα θα έφταναν τους 50ºC μέσα στο αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γύρω στις 15:30, δηλαδή περισσότερες από επτά ώρες αργότερα, ο λέκτορας επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, βρίσκοντας με τρόμο την κόρη του αναίσθητη στο κάθισμα μεταφοράς της.

Προσπάθησε να την συνεφέρει, αλλά το παιδί δεν ανταποκρινόταν, όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Το πτώμα του παιδιού μεταφέρθηκε αργότερα για αυτοψία, ενώ το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε για ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Παρόμοια τραγωδία που ευτυχώς απεφεύχθη θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα καθώς χθες το μεσημέρι ένα 9χρονο παιδί ΑμεΑ, ξεχάστηκε στο σχολικό λεωφορείο από τον οχηγό του οχήματος για 4 ολόκληρες ώρες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του ανήλικου συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο άτομα: ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου και μία συνοδός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.