ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Στέλνουν αιφνιδιαστικά το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush ανοικτά της Συρίας και αναπτύσσουν A-10 στη Μέση Aνατολή

Απέναντι από την ρωσική ναυτική βάση στην Ταρτούς

ΗΠΑ: Στέλνουν αιφνιδιαστικά  το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush ανοικτά της Συρίας και αναπτύσσουν A-10 στη Μέση Aνατολή

Με μια αιφνιδιαστική της απόφαση η Κεντρική Διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ (CENTCOM), ανακοίνωσε την παράταση της ανάπτυξης του αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush στην Μεσόγειο και τώρα το αμερικανικό σκάφος μαζί  με την ομάδα μάχης του κατευθύνεται προς τις ακτές της Συρίας και του Λιβάνου.

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η επείγουσα αποστολή επιθετικών αεροσκαφών A-10 Thunderbolt ΙΙ στη Μέση Ανατολή σε ένα σκηνικό έντασης με το Ιράν ύστερα από τις επιθέσεις φιλοϊρανικών οργανώσεων σε αμερικανικές βάσεις στην ανατολική Συρία.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το Πεντάγωνο επέλεξε να επεκτείνει την ανάπτυξη της  ομάδας κρούσης του αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush  στη Μεσόγειο για να προσφέρει περισσότερες στρατιωτικές «επιλογές».

Η απόφαση ακολουθεί τις πρόσφατες επιθέσεις σε βάσεις των ΗΠΑ στη Συρία, οι οποίες σκότωσαν έναν στρατιωτικό εργολάβο και άφησαν πολλούς στρατιώτες τραυματίες. .

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (CENTCOM), η οποία επιβλέπει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε την εκτεταμένη αποστολή την Παρασκευή, αναφέροντας το αεροπλανοφόρο George HW Bush, το οποίο εχθές ήταν στο Στενό της Μεσσήνης στην Σικελία με κατεύθυνση ανατολική.

Όλα αυτά μετά το συμβάν της συντριβής του αμερικανικού UAV  στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και της παρουσίας ρωσικών ναυτικών μονάδων στο ναύσταθμο της Ταρτούς.

Υπενθυμίζεται ότι το αμερικανικό σκάφος είχε βρεθεί στη Σούδα στις 10 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.