ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: Πυροβολισμοί σε σπίτι στη Σεβίλλη – Σεσημασμένος και υπό την επήρεια ουσιών ο δράστης (upd)

Ο άντρας είχε προηγουμένως εμβολίσει ένα όχημα στην περιοχή - Δεν υπάρχουν τραυματισμοί

Ισπανία: Πυροβολισμοί σε σπίτι στη Σεβίλλη – Σεσημασμένος και υπό την επήρεια ουσιών ο δράστης (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 12:46). Αποκαταστάθηκε η ηρεμία στη γειτονιά της Σεβίλλης στην οποία το πρωί επικρατούσε μεγάλη αναταραχή όταν ένας άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης ήταν εκτός εαυτού καθώς ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ναρκωτικά. Όπως διαπίστωσε η αστυνομία ο δράστης είχε πλούσια «δράση» στο παρελθόν καθώς ήταν σεσημασμένος.

Το σπίτι στο οποίο κλείστηκε δεν ήταν δικό του, αλλά συγγενών του. Το περιστατικό σημειώθηκε στο οικοδομικό συγκρότημα «των 800 κατοικιών» στο Polígono Sur της Σεβίλλης και το σπίτι ήταν στην οδό Tierra de Rastrojos.

Αν και αρχικά είχαν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο άντρας είχε προηγουμένως εμβολίσει ένα όχημα στην περιοχή. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι μία από τις πιο φτωχές της Σεβίλλης και τις πιο ταραγμένες.

Η αστυνομία κινητοποίησε αμέσως την ειδική ομάδα GOES, που είναι ειδικοί σε επιχειρήσεις εξαιρετικά υψηλού κινδύνου.

Τι είχε συμβεί

Πανικός επικράτησε σε γειτονιά στη Σεβίλλη όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Ένας άνδρας με πυροβόλο όπλο παρέμεινε ταμπουρωμένος σε σπίτι της περιοχής για αρκετές ώρες, προτού παραδοθεί στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ ο ένοπλος είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ακούστηκαν αρκετές εκρήξεις μέσα στο διαμέρισμα. Αστυνομικές πηγές και η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Ανδαλουσίας ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο κτηρίου στην οδό Tierra de Rastrojos και ότι είχαν ακούσει πυροβολισμούς στο δρόμο.

Κατά την άφιξή τους στο σημείο, η Τοπική Αστυνομία ζήτησε ιατρική βοήθεια για την περίθαλψη πολλών ατόμων. Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι πριν τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω στην πύλη πολυκατοικίας στην περιοχή Poligono Sur της Σεβίλλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, όλοι οι δρόμοι γύρω από την προαναφερθείσα γειτονιά παραμένουν κλειστοί, ενώ στην περιοχή συνεχίζει να διεξάγεται επιχείρηση από ειδικές μονάδες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.