Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε πως άνοιξε πυρ «στο κάτω μέρος του σώματος» της γυναίκας

Μία Παλαιστίνια σκοτώθηκε σήμερα από Ισραηλινούς στρατιώτες στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Πρόκειται για την Γκάντα Σαμπατίν, μια 45χρονη χήρα και μητέρα έξι παιδιών, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανέφερε πως η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της που προκλήθηκαν από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στη Χουσάν.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε πως άνοιξε πυρ «στο κάτω μέρος του σώματος» της γυναίκας, λέγοντας πως κατευθυνόταν με «ύποπτο» τρόπο προς τους στρατιώτες παρά τις «προειδοποιητικές βολές».

Έλαβε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από τους στρατιώτες προτού παραληφθεί από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός που ανακοίνωσε ότι διέταξε έρευνα για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο της Μπέιτ Τζάλα, κοντά στη Βηθλεέμ, όπου υπέκυψε έχοντας χάσει «πολύ αίμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποιούν επιχείρηση στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης έπειτα από μια επίθεση που προκάλεσε τρεις θανάτους το βράδυ της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ και η οποία διενεργήθηκε από έναν Παλαιστίνιο που καταγόταν από τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν.