ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Η τρομακτική στιγμή που μέλη της Χαμάς αρπάζουν κοπέλα από συναυλία – «Μην με σκοτώσεις» ούρλιαζε

Ο φίλος της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ και του ίδιου έχουν χαθεί τα ίχνη

Ισραήλ: Η τρομακτική στιγμή που μέλη της Χαμάς αρπάζουν κοπέλα από συναυλία – «Μην με σκοτώσεις» ούρλιαζε

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από το Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς και την έναρξη του πολέμου.

Οι μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν σε μια συναυλία που γίνονταν στην έρημο κοντά στη Λωρίδα της Γάζας συλλαμβάνοντας αδιακρίτως ανθρώπους από το Ισραήλ, όπως και από άλλες χώρες.

Οι άνδρες της Χαμάς άρπαξαν και μια κοπέλα που βρέθηκε στην περιοχή για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Πρόκειται για τη Noa Argamani, 25 ετών, η οποία σε ένα βίντεο φαίνεται να κάθεται στη μηχανή ενός άνδρα της Χαμάς, να βρίσκεται σε απόγνωση παρακαλώντας για τη ζωή της, ενώ απλώνει με απόγνωση τα χέρια της προς τον φίλο της.

«Μη με σκοτώσεις! Όχι, όχι, όχι!», φωνάζει η κοπέλα με τον ένοπλο να φεύγει με ταχύτητα. Από τότε αγνοείται η τύχη της Noa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη ο φίλος της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ και του ίδιου έχουν χαθεί τα ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.