ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε αστυνομικούς και προσπάθησε να τους μαχαιρώσει – Τέσσερις τραυματίες

Νεκρός ο 26χρονος δράστης

Ισραήλ: Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε αστυνομικούς και προσπάθησε να τους μαχαιρώσει – Τέσσερις τραυματίες

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν τέσσερις Ισραηλινοί αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν ένας 26χρονος έπεσε πάνω τους με το αυτοκίνητό του, ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να τους μαχαιρώσει.

Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, ο δράστης είναι νεκρός.

Ο οδηγός, 26 ετών, αρχικά έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε τέσσερις αστυνομικούς σε οδόφραγμα για τον έλεγχο των εποχούμενων στην Κοχάβ Γιαΐρ, κοινότητα που γειτονεύει με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, βορειοανατολικά του Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εισήχθησαν σε νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, προστίθεται στο κείμενο.

Ο δράστης «συνέχισε τον δρόμο του προς το σημείο ελέγχου Ελιγιάου (σ.σ. κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Καλκίλγια), όπου αποπειράθηκε να μαχαιρώσει αστυνομικούς, οι οποίοι τον εξουδετέρωσαν», συνεχίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, που διευκρινίζει πως ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε με φόντο τον συνεχιζόμενο πόλεμο Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Κάπου 1.160 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σκοτώθηκαν σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας στην άνευ προηγουμένου έφοδο του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένο σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.

Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε αντίποινα έχουν στοιχίσει τη ζωή έκτοτε σε τουλάχιστον 32.916 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στην εξουσία στον θύλακο από το 2007.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.