ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ισραήλ: Τις επιθέσεις της Χαμάς καταδικάζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αίτημα των Εμιράτων, που διατηρούν διπλωματικές σχέσεις με το από το 2020 είναι να μπει τέλος στη βία

Ισραήλ: Τις επιθέσεις της Χαμάς καταδικάζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τις επιθέσεις της Χαμάς καταδίκασαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χώρα που διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ, και ζήτησαν τον τερματισμό της βίας και την προστασία των αμάχων.

Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών την Κυριακή, αναφέρει ότι «οι επιθέσεις της Χαμάς κατά ισραηλινών πόλεων και χωριών κοντά στη λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένης της εκτόξευσης χιλιάδων ρουκετών σε πληθυσμιακά κέντρα, αποτελούν σοβαρή και σοβαρή κλιμάκωση».

Πρόσθεσε το υπουργείο ότι είναι «συγκλονισμένο από τις αναφορές ότι ισραηλινοί πολίτες έχουν απαχθεί ως όμηροι από τα σπίτια τους» και ζήτησε την πλήρη προστασία των αμάχων και από τις δύο πλευρές.

«Τα ΗΑΕ επαναβεβαίωσαν ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να παραμείνει αποφασιστική απέναντι σε αυτές τις βίαιες προσπάθειες εκτροχιασμού των συνεχιζόμενων περιφερειακών προσπαθειών που αποσκοπούν στο διάλογο, τη συνεργασία και τη συνύπαρξη και δεν πρέπει να επιτρέψει στη μηδενιστική καταστροφή να κυριεύσει μια περιοχή της οποίας οι άνθρωποι έχουν ήδη υποστεί αρκετούς πολέμους και τραύματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ και τα ΗΑΕ έχουν πλήρεις διπλωματικές σχέσεις από το 2020, στο πλαίσιο των Συμφωνιών του Αβραάμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.