ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: Θα δώσει την δυνατότητα στην Ουκρανία να προστατεύεται από τις αεροπορικές επιθέσεις

«Πρόκειται για πυραύλους που καταρρίπτουν άλλους πυραύλους» σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό άμυνας

Ιταλία: Θα δώσει την δυνατότητα στην Ουκρανία να προστατεύεται από τις αεροπορικές επιθέσεις

Ο Ιταλός υπουργός άμυνας Γκουίντο Κροζέτο σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Rai αναφέρθηκε στο έκτο διάταγμα για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία το οποίο ετοιμάζει η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι.

«Το νέο διάταγμα για την παροχή όπλων στην Ουκρανία βρίσκεται στην τελική ευθεία και θεωρώ ότι θα στηριχθεί σχεδόν από όλο το κοινοβούλιο. Ένα διάταγμα που θα δώσει την δυνατότητα στην Ουκρανία να προστατεύεται από τις αεροπορικές επιθέσεις», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός.

«Πρόκειται για πυραύλους που καταρρίπτουν άλλους πυραύλους», πρόσθεσε ο Κροζέτο.

Κατά δημοσιεύματα στον Τύπο πρόκειται για το αντιπυραυλικό σύστημα Samp-Τ, το οποίο αναμένεται να παρασχεθεί στην Ουκρανία σε συνεργασία με την Γαλλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.