ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ιταλός ΥΠΕΞ: «Ανήκουμε στο ΝΑΤΟ αλλά κάθε απόφαση πρέπει να λαμβάνεται συλλογικά»

Πώς σχολίασε ο Α.Ταγιάνι τα όσα είπε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ.Στόλτενμπεργκ

Ιταλός ΥΠΕΞ: «Ανήκουμε στο ΝΑΤΟ αλλά κάθε απόφαση πρέπει να λαμβάνεται συλλογικά»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι, σχολιάζοντας την αναφορά του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στην δυνατότητα να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία όπλα που παρέχει η Ατλαντική Συμμαχία για να πλήξει στόχους στην Ρωσία, τόνισε πως «ανήκουμε στο ΝΑΤΟ, αλλά κάθε απόφαση πρέπει να λαμβάνεται συλλογικά».

«Οι επιλογές του Κιέβου είναι επιλογές του Κιέβου. Εμείς δεν πρόκειται να στείλουμε ούτε έναν Ιταλό στρατιώτη στην Ουκρανία και τα στρατιωτικά μέσα που στέλνει η Ιταλία χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό της Ουκρανίας, εργαζόμαστε για την ειρήνη», πρόσθεσε ο Ταγιάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μηνύματα που φτάνουν από την Ρωσία, προκαλούν και έναν υβριδικό πόλεμο, τον οποίο αντιμετωπίζουμε, αλλά πρέπει να εργαστούμε πάντα για την ειρήνη και για να χαμηλώσουμε τους τόνους», ολοκλήρωσε ο αρχηγός της ιταλικής διπλωματίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.