ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να επιτραπεί στην Ουκρανία να χτυπήσει στόχους μέσα στην Ρωσία με δυτικά όπλα!

Ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας προτείνει να ανοίξει «η πόρτα του φρενοκομείου»!

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να επιτραπεί στην Ουκρανία να χτυπήσει στόχους μέσα στην Ρωσία με δυτικά όπλα!

Σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο θέλει να οδηγήσει τον πλανήτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος ζήτησε από όλες τις χώρες μέλη της συμμαχίας να επιτρέψουν στην Ουκρανία να πλήξει στόχους εντός της ρωσικής επικρατείας με δυτικά οπλικά συστήματα!

Την δήλωση αυτή την έκανε στο περιοδικό Economist, στο οποίο και έδωσε συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τους συμμάχους του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία να σταματήσουν την επιβληθείσα απαγόρευση να τα χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία.

Με αυτή την προτροπή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημα τουλάχιστον διακηρυγμένη πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν, να ελέγχει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να επιτεθεί η Ουκρανία, με οπλικά συστήματα που προμηθεύεται από τις ΗΠΑ.

Εάν δοθεί το «πράσινο φως», τότε θα είναι σα να πρόκειται για επίσημο βομβαρδισμό της Ρωσίας από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Η κλιμάκωση θα είναι άνευ ορίων και θα αναγκαστεί και η Μόσχα να πράξει παρομοίως από την πλευρά της.

Ήδη η Μόσχα διεξάγει ασκήσεις με χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.

Όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε άμεση σύγκρουση. Σε μία άμεση σύγκρουση θα υπάρξει εμπλοκή ακόμα και της Κίνας. Μετά απλώς θα ανοίξει «η πόρτα του φρενοκομείου» κι αυτή όταν ανοίγει δεν ξανακλείνει…

«Η πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ να αρθούν οι περιορισμοί στα πλήγματα σε ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα για όσους σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής στην Ελβετία», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram.

«Είναι χρήσιμο να το γνωρίζουν όλοι όσοι καλούνται στη δήθεν “διάσκεψη ειρήνης” στην Ελβετία».

Η Ελβετία θα πραγματοποιήσει διάσκεψη για την Ουκρανία κοντά στην πόλη της Λουκέρνης στις 15-16 Ιουνίου.

Η Ρωσία δεν θα είναι παρούσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

160 κράτη προσκλήθηκαν στη συνάντηση και ο Ρώσος πρεσβευτής στη Βέρνη, Σεργκέι Χαρμόνιν, δήλωσε στο RIA Novosti ότι η Ρωσία σε καμία μορφή δεν θα συμμετάσχει σε μια διάσκεψη για την Ουκρανία στην Ελβετία, σκοπός της οποίας είναι να υποβάλει στη Μόσχα τελεσίγραφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.