ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Καρφιά» της Μ.Ζαχάροβα για τη Δύση – «Η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει στρατιωτικά προϊόντα σε χώρες-εταίρους»

«Η Ρωσία θα εκπληρώσει αυστηρά προς τους εταίρους της, όλες τις σχετικές υποχρεώσεις σε υφιστάμενα και μελλοντικά έργα»

«Καρφιά» της Μ.Ζαχάροβα για τη Δύση – «Η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει στρατιωτικά προϊόντα σε χώρες-εταίρους»

«Καρφιά» προς τις ΗΠΑ και τη «συλλογική» Δύση έριξε η Μαρία Ζαχάροβα, με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ να επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει στρατιωτικά προϊόντα στις χώρες εταίρους της.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού ΥΠΕΞ με τον τίτλο «Σχόλιο της εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα σχετικά με την ετοιμότητα της Ρωσίας να συνεχίσει τις παραδόσεις εγχώριων στρατιωτικών προϊόντων σε χώρες εταίρους, καθώς και να διασφαλίσει την αδιάλειπτη συντήρηση και επισκευή τους, παρά την πίεση των κυρώσεων εκ μέρους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους».

Αναλυτικά το σχόλιο της Ζαχάροβα

«Σημειώνουμε, επί του παρόντος, την αυξημένη δραστηριότητα των απεσταλμένων της αμερικανικής κυβέρνησης, που ενεργούν, μεταξύ άλλων, μέσω Πρεσβειών των ΗΠΑ σε ξένες χώρες και ασκούν απροκάλυπτη πίεση στη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία χωρών των οποίων οι δομές εξουσίας διαθέτουν εξοπλισμό αεροπορίας (αεροπλάνα και ελικόπτερα) ρωσικής (σοβιετικής) παραγωγής, με σκοπό τη διακοπή της λειτουργίας της και τη μετέπειτα μεταφορά μέσω φιλοδυτικών ενδιάμεσων στο καθεστώς του Κιέβου.

Ταυτόχρονα, ως κύριο επιχείρημα, προωθούν συκοφαντικά υπαινιγμούς σχετικά με την υποτιθέμενη αδυναμία της Ρωσικής Ομοσπονδίας να διασφαλίσει την ποιοτική συντήρηση και την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών που είναι απαραίτητα για τις επισκευές.

Δηλώνουμε με πλήρη ευθύνη ότι η Ρωσία θα εκπληρώσει αυστηρά προς τους εταίρους της, όλες τις σχετικές υποχρεώσεις σε υφιστάμενα και μελλοντικά έργα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στην ακόλουθη διάσταση: Σε σπάνιες περιπτώσεις, υπήρξαν σπανίως καθυστερήσεις στην παράδοση ρωσικών ειδικών προϊόντων.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση είναι απλώς συνέπεια των πρωτοφανών απειλών κυρώσεων της “συλλογικής Δύσης” προς τις διεθνείς μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται με τη χώρα μας

Υπάρχει ακόμα ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός αθέμιτου ανταγωνισμού από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους: Απομακρύνοντας το ρωσικό εξοπλισμό από τις ξένες αγορές, οι Αμερικανοί επιβάλλουν παράλληλα τα μοντέλα τους στους εταίρους μας, υπερασπιζόμενοι με αυτό τον τρόπο, πρωτίστως, τα συμφέροντα του δικού τους στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.