ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίεβο: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει δώσει εντολή κατάληψης του Ντονμπάς ως τον Μάρτιο

Ακόμα οι Ουκρανοί να αποδεχθούν ότι «έπεσε» το Σολεντάρ

Κίεβο: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει δώσει εντολή κατάληψης του Ντονμπάς ως τον Μάρτιο

Η υπηρεσία πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας υποστηρίζει πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε το νέο στρατηγό των ενόπλων δυνάμεων να κατακτήσει το Ντονμπάς μέχρι τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον Αντρίι Γιούσοφ, εκπρόσωπο της υπηρεσίας πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θέλει η ανατολική περιφέρεια της Ουκρανίας να βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο μέσα στους επόμενους δύο μήνες και αυτό έχει διατάξει το νέο στρατηγό του, Βαλέρι Γκερασίμοφ.

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να διαψεύδουν πως η πόλη Σολεντάρ, βρίσκεται υπό την κατοχή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αν και έχει «πέσει» εδώ και 10 ημέρες.

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να διαψεύδουν πως η πόλη Σολεντάρ, στα ανατολικά της χώρας, περίπου δέκα χιλιόμετρα από το Μπαχμούτ, την πόλη «κλειδί» για την υπεράσπιση του Ντονμπάς βρίσκεται υπό την κατοχή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Μάλιστα, ο ουκρανικός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει πως οι μάχες συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.