ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κίεβο: «Χαιρόμαστε για τις επιθέσεις με drones στη Μόσχα αλλά εμείς δεν έχουμε σχέση»

Τι είπε ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαίλο Ποντόλιακ

Κίεβο: «Χαιρόμαστε για τις επιθέσεις με drones στη Μόσχα αλλά εμείς δεν έχουμε σχέση»

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαίλο Ποντόλιακ, υποστήριξε ότι το Κίεβο δεν έχει καμία σχέση με τις επιθέσεις με drones που σημειώθηκαν στη Μόσχα. 

Ο Μιχαίλο Ποντόλιακ, στενός συνεργάτης του Ουκρανού ηγέτη, Βολοντίμιρ Ζελέσνκι δήλωσε, πάντως ότι η Ουκρανία χαίρεται παρακολουθώντας τα γεγονότα και προέβλεψε αύξηση των επιθέσεων αυτών στο ρωσικό έδαφος.

«…Αναφορικά με τις επιθέσεις: φυσικά χαιρόμαστε παρακολουθώντας και προβλέποντας αύξηση του αριθμού των επιθέσεων. Όμως φυσικά δεν έχουμε καμιά άμεση σχέση μ’ αυτό», τόνισε ο προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας, μιλώντας στο κανάλι του YouTube «Breakfast Show».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα πως η Ουκρανία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επίθεσή της με drones εναντίον της Μόσχας, αλλά πρόσθεσε πως η αντιαεροπορική της άμυνα κατέστρεψε και τα οκτώ τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.