ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κολομβία: Ένοπλοι απήγαγαν τους γονείς του επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ (βίντεο)

Σώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

Κολομβία: Ένοπλοι απήγαγαν τους γονείς του επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ (βίντεο)

Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λούις Ντίαζ, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, υπέστη σοκ, καθώς το βράδυ του Σαββάτου ομάδα ενόπλων που επέβαιναν σε μηχανάκια ακινητοποίησαν το όχημα των γονιών του και τους απήγαγαν.

Λίγο αργότερα πάντως οι πληροφορίες διαφοροποιήθηκαν και είναι πιθανό η απαγωγή να έχει πραγματοποιηθεί από έναν μόνο ένοπλο που όντως επέβαινε σε μηχανή.

Όλα αυτά συνέβησαν στην γενέτειρα του, το Μπαράνκας, μια πόλη στη βόρεια Κολομβία και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

Μία ώρα αργότερα οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να απελευθερώσουν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή χωρίς να γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το που βρέθηκε.

Η Σιλένις Μαρουλάντα βρέθηκε στο πλευρό των συγγενών της ωστόσο μόνο ανακουφισμένη δεν έδειχνε καθώς ο σύζυγος της, Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, παρά τις προσπάθειες των αρχών δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Μαζί της πάντως επικοινώνησε ο αρχηγός της αστυνομίας στρατηγός Σαλαμάνκα διαβεβαιώνοντας την ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απελευθερώσουν και τον άνδρα της.

Μάλιστα οι αρχές πριν από λίγες ώρες έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα βίντεο όπου φαίνεται το αμάξι των γονιών του ποδοσφαιριστή να ακολουθείτε από μηχανές που εμπλέκονται στην απαγωγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.