ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κολομβία: Τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου

Οι στρατιωτικοί πήγαιναν να «εφοδιάσουν με τρόφιμα» μονάδα στην περιοχή, όπου είναι παρούσες παράνομες οργανώσεις

Κολομβία: Τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου

Τέσσερα μέλη των ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν χθες Κυριακή το βράδυ όταν συνετρίβη ελικόπτερο στην Κολομβία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο.

«Έχω τη θλίψη να ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν επιζώντες στη συντριβή αεροσκάφους στην Κιμπντό», στη νομαρχία Τσοκό (βορειοδυτικά), ανέφερε ο αρχηγός του κράτους μέσω Twitter.

«Συνοδεύω τις οικογένειες (…) αυτή την οδυνηρή στιγμή. Δεν θα τις αφήσουμε μόνες», πρόσθεσε ο κ. Πέτρο, που διέταξε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν το ελικόπτερο, ένα Χιούι (Bell UH-1H), να περιδινίζεται ανεξέλεγκτο, προτού συντριβεί σε περιοχή με βλάστηση.

Οι στρατιωτικοί πήγαιναν να «εφοδιάσουν με τρόφιμα» μονάδα στην περιοχή, όπου είναι παρούσες παράνομες οργανώσεις, δήλωσε στον Τύπο ο συνταγματάρχης Έκτορ Καντελάριο.

https://twitter.com/floratris/status/1637553925560713217?ref_src=twsrc%5Etfw

Το ελικόπτερο «απανθρακώθηκε εντελώς», διευκρίνισε ο συνταγματάρχης, προσθέτοντας πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δυο από τους επιβαίνοντες στρατιωτικούς έκαναν άλμα στο κενό πριν από τη συντριβή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.