ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κούβα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη σε ξενοδοχείο της Αβάνας

Οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων συνεχίζονταν μέχρι χθες το βράδυ

Κούβα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη σε ξενοδοχείο της Αβάνας

Μακραίνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων μετά την έκρηξη στο ιστορικό ξενοδοχείο Σαρατόγκα της Κούβας. Μέχρι στιγμής οι νεκροί είναι πάνω από 30.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων συνεχίζονταν μέχρι χθες το βράδυ στο ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αβάνας.

Το Saratoga, με 96 δωμάτια, δύο εστιατόρια και πισίνα στην οροφή, αποτελούσε έμβλημα της παλιάς Αβάνας και είχε υποδεχθεί τα προηγούμενα χρόνια αρκετές διασημότητες, από τον Μικ Τζάγκερ ως τη Μπιγιονσέ και τη Μαντόνα.

Την στιγμή της έκρηξης στο ξενοδοχείο δεν υπήρχαν τουρίστες καθώς ήταν κλειστό για δύο χρόνια, αλλά το ετοίμαζαν για να επαναλειτουργήσει.

Δείτε το βίντεο

Σιβηρία

Ένα πυκνό σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιφέρεια Κρασνογιάρκ στη Σιβηρία.

Οι πύρινες φλόγες «καταβροχθίζουν» χωρίς έλεος καλλιέργειες και σπίτια.

Συνολικά πάνω από 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε 16 οικισμούς. Υπάρχουν τουλάχιστον 19 τραυματίες, οι δέκα εκ των οποίων νοσηλεύονται.

«Έχουμε μία πραγματικά δύσκολη κατάσταση στην περιφέρεια Κρασνογιάρκ. Η εξάπλωση της πυρκαγιάς οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, εξαιτίας του ανεμοστρόβιλου που τρέχει 20 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Καίγονται 24 δασικές εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εστίες της φωτιάς έχουν αυξηθεί σε 123 μέσα σε 24 ώρες, ενισχυμένες από πολύ ισχυρούς ανέμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.