ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ξέσπασμα Μεντβέντεφ κατά Ζελένσκι: «Κάποιος ψυχίατρος να δει αυτόν τον ηλίθιο και να τον λοβοτομήσει»

Μετά τις δηλώσεις του Ζελένσκι για προληπτικό κτύπημα κατά της Ρωσίας

Ξέσπασμα Μεντβέντεφ κατά  Ζελένσκι: «Κάποιος ψυχίατρος να δει αυτόν τον ηλίθιο και να τον λοβοτομήσει»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας  προέτρεψε τους ψυχιάτρους να δουν τον Ζελένσκι μετά ττις δηλώσεις του για προληπτικό χτύπημα στη Ρωσία

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε την έκκληση του Ζελένσκι προς το ΝΑΤΟ για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσίας.

Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, σε μια συνέντευξη με εκπροσώπους ενός από τα ιδρύματα στην Αυστραλία, δήλωσε την ανάγκη να επιβληθούν προληπτικές πυρηνικές επιθέσεις στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να περιμένει τις ενέργειες της Ρωσίας, αλλά να ενεργήσει από μόνο του.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αντέδρασε πολύ έντονα στο κάλεσμα του Ζελένσκι για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «οι ψυχίατροι θα πρέπει να προλάβουν αυτόν τον ηλίθιο και να τον λοβοτομήσουν.

Προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους δικούς του και σε όλους τους άλλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.