ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ξεχειλίζει» η οργή στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό: Νέα επεισόδια στη Μασσαλία – «Διέλυσαν» το δημαρχείο στη Λυών (φωτό-βίντεο)

Δεκάδες ήταν οι εστίες φωτιάς που άναψαν κουκουλοφόροι κατά την διάρκεια των επεισοδίων με τους αστυνομικούς

«Ξεχειλίζει» η οργή στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό: Νέα επεισόδια στη Μασσαλία – «Διέλυσαν» το δημαρχείο στη Λυών (φωτό-βίντεο)

«Βομβαρδισμένο» τοπίο μοιάζει η Γαλλία μετά την τρίτη ημέρα των επεισοδίων στις μεγάλες πόλεις, εξαιτίας του νέου νομοσχεδίου για το συνταξιοδοτικό.

Τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο Παρίσι δεν ήταν τα μόνα, καθώς διαδηλώσεις με ένταση, επεισόδια και συλλήψεις, έγιναν και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Λυών, το Γκρενόμπλ και η Μασαλία.

Η κυβέρνηση Μακρόν έχει έρθει αντιμέτωπη με την οργή των πολιτών, με τις πόλεις να «φλέγονται» από τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει.

Στη Λυών ξέσπασαν επίσης βίαια επεισόδια από τα οποία δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο της πόλης, το οποίο κατέστρεψαν στην είσοδό του κουκουλοφόροι.

Τριτοκοσμικές σκηνές με άπειρα σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια σε κεντρικούς δρόμους, αντίκριζε κανείς στις μεγάλες πόλεις της χώρας μετά το τέλος των επεισοδίων της χθεσινής βραδιάς.

Εδώ και μέρες οι υπάλληλοι στην καθαριότητα του Δήμου απεργούν και έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες τόνοι σκουπιδιών στο κέντρο της πόλης, με την κατάσταση να έχει χειροτερέψει το τελευταίο τριήμερο των επεισοδίων.

Και στην Μασσαλία οι κινητοποιήσεις ήταν μεγάλες

Δεκάδες ήταν οι εστίες φωτιάς που άναψαν κουκουλοφόροι κατά την διάρκεια των επεισοδίων με τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.