ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυνική δήλωση από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν.Μπένετ: «Δεν μας ενδιαφέρει η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα»

«Αν άλλοι θέλουν να φροντίσουν τους κατοίκους της Γάζες, ας το πράξουν»

Κυνική δήλωση από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν.Μπένετ: «Δεν μας ενδιαφέρει η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα»

Σε μια κυνικότατη δήλωση προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δουλειά της χώρας του η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο χώρο πάνω από τη Γάζα και την ακτογραμμή της και ελέγχει αυστηρά τις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών.

«Ο κόσμος μπορεί να έρθει και να βοηθήσει τους ανθρώπους της Γάζας, αυτό δεν είναι δουλειά μας», δήλωσε σε εκπομπή του BBC, όταν ρωτήθηκε εάν το Ισραήλ θα επιτρέψει περισσότερη βοήθεια στη Γάζα.

Όπως προσπάθησε να “εξηγήσει”, «η ανθρωπιστική δράση πρέπει να είναι αμοιβαία», επικαλούμενος τους ομήρους που κρατά η Χαμάς.

Σε ερώτηση του καναλιού ότι μήπως είναι και υπόθεση του Ισραήλ, καθώς πρέπει να αποδείξει ότι ο αγώνας του είναι απέναντι στη Χαμάς και όχι στον παλαιστινιακό λαό, απάντησε: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη Γάζα όπως εσείς δεν είστε υπεύθυνοι για τη Γαλλία».

«Αν άλλοι θέλουν να φροντίσουν τους κατοίκους της Γάζες, ας το πράξουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπένετ επανέλαβε ότι η ειδοποίηση του Ισραήλ προς τους κατοίκους της Γάζας είναι να μετακινηθούν προς τα νότια ήταν απόδειξη ανθρωπιστικής δράσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.