ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Tις επόμενες ημέρες θα δείτε μία εντυπωσιακή προβολή ισχύος από τους Ουκρανούς»

Ο Αμερικανός πολιτικός τόνισε πως έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις διάσπασης της ρωσικής αμυντικής γραμμής

Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Tις επόμενες ημέρες θα δείτε μία εντυπωσιακή προβολή ισχύος από τους Ουκρανούς»

Επικαλούμενος πληροφορίες που απέκτησε από τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, δήλωσε πως η πολυαναμενόμενη αντεπίθεση του Κιέβου θα είναι «εντυπωσιακή». 

«Οι ρωσικές δυνάμεις στα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας θα ξυπνήσουν απότομα όταν τελικά χτυπήσει το σφυρί του Κιέβου», δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής, σύμφωνα με την γνωστή Politico.

Σε επίσκεψή του στο Κίεβο το σαββατοκύριακο, ο γερουσιαστής έγινε το επίκεντρο πολλών πρωτοσέλιδων όταν ανέφερε πως «αφού οι Ρώσοι πεθαίνουν, τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν από την Ουάσιγκτον για τον στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία είναι τα καλύτερα λεφτά που έχουμε ξοδέψει».

Ως αποτέλεσμα, η Ρωσία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Αφού γύρισε από την ουκρανική πρωτεύουσα, ο Γκράχαμ μίλησε συνοπτικά στην Politico για την ουκρανική αντεπίθεση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «τις επόμενες ημέρες, θα δείτε μία πολύ εντυπωσιακή προβολή ισχύος από τους Ουκρανούς».

Ο Αμερικανός πολιτικός τόνισε πως έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις έναντι των ρωσικών αμυνών και της ρωσικής αλυσίδας υλικοτεχνικής υποστήριξης, πληροφορίες που συμβαδίζουν με πρόσφατες δηλώσεις Ουκρανών αξιωματούχων σχετικά με την έναρξη της επιχείρησης.

Ο πραγματικός στόχος της προγραμματιζόμενης επίθεσης παραμένει ένα καλά κρυμμένο δεδομένο, ωστόσο ο Γκράχαμ είπε πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η «ανακατάληψη κάποιων στρατηγικών θέσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.