ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Μ.Νετανιάχου σε στρατιώτες του Ισραήλ: «Έχουμε μόνο ένα καθήκον – Να συντρίψουμε τη Χαμάς

«Το επόμενο στάδιο της επιχείρησης είναι καθ’ οδόν»

Μ.Νετανιάχου σε στρατιώτες του Ισραήλ: «Έχουμε μόνο ένα καθήκον – Να συντρίψουμε τη Χαμάς

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε με τους στρατιώτες του Ισραήλ από το επίλεκτο τμήμα Yohalam του Σώματος Μηχανικών και υποστήριξε ότι θα προχωρήσει σύντομα η χερσαία επίθεση στη Γάζα. 

«Το επόμενο στάδιο [της επιχείρησης], είναι καθ’ οδόν. Το ξέρεις, είσαι μέρος του, είσαι μέρος της αιχμής του δόρατος. Έχω τεράστια εκτίμηση για αυτό που ξέρετε να κάνετε, το μαχητικό σας πνεύμα και την προθυμία σας να σώσετε τη χώρα μας από αυτά τα ζώα, και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε μόνο ένα καθήκον – να συντρίψουμε τη Χαμάς, να τη συντρίψουμε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το ολοκληρώσουμε», λέει ο Μ.Νετανιάχου .

Ο ίδιος μίλησε στους στρατιώτες κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε στρατιωτική βάση περίπου 20 χιλιόμετρα (12 μίλια) έξω από τη Γάζα. Ενώ βρισκόταν εκεί, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της μονάδας από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χτυπάμε τους εχθρούς μας με τρομερή δύναμη», είπε στους στρατιώτες, σύμφωνα με το γραφείο του. «Χθες, κατά τις επιθέσεις μας στη Γάζα, καταφέραμε στον εχθρό το πιο σκληρό πλήγμα που έχει υποστεί μέσα σε μια μέρα. Έχουμε σκοτώσει πολλές δεκάδες τρομοκράτες, πιθανώς πολλούς περισσότερους από αυτό, και αυτή ακριβώς τη στιγμή, ανακαλύπτουμε το ακριβές μέγεθος της ζημιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.