ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μ.Ζαχάροβα: «Ο Πολωνός ΥΠΕΞ να αποκαλύψει όσα ξέρει για το χτύπημα στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream»

Ο Ρ.Σικόρσκι δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα χτυπούσαν θέσεις του ρωσικού Στρατού στη Βόρεια Στρατιωτική Περιοχή

Μ.Ζαχάροβα: «Ο Πολωνός ΥΠΕΞ να αποκαλύψει όσα ξέρει για το χτύπημα στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, Ραντόσλαβ Σικόρσκι, θα πρέπει να αποκαλύψει πληροφορίες που γνωρίζει για το χτύπημα στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream αντί να σχολιάζει τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Ο Πολωνός υπουργός δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χτυπούσαν θέσεις του ρωσικού Στρατού στη Βόρεια Στρατιωτική Περιοχή εάν η Ρωσία χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήταν καλύτερα αν ο Υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, Radoslaw Sikorski, έλεγε τι γνωρίζει για το χτύπημα στους αγωγούς Nord Stream και του Nord Stream 2 και τον ρόλο της Ουάσιγκτον σε αυτό το έγκλημα», τόνισε η Μ.Ζαχάροβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.