Μακελειό στο Τέξας: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκότωσε 19 παιδιά & 2 δασκάλους σε δημοτικό σχολείο (φώτο)

Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς

Μακελειό στο Τέξας: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκότωσε 19 παιδιά & 2 δασκάλους σε δημοτικό σχολείο (φώτο)

Αναστάτωση επικρατεί στις ΗΠΑ, έπειτα από το μακελειό στο Τέξας, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας 18χρονος εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε και πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δυο δασκάλους.

Σύμφωνα με τις αρχές οι οποίες εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, ο Σαλβαδόρ Ράμος, όπως αναγνωρίστηκε ο δράστης της μαζικής επίθεσης στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ, είχε στείλει μήνυμα σε άγνωστό που ανέφερε ότι «πρόκειται να το κάνω», λίγες ώρες πριν την επίθεση του.

Ο Ράμος, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς, φοιτούσε στο γυμνάσιο της πόλης και πριν την επίθεση στο δημοτικό είχε πυροβολήσει τη γιαγιά του η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία με δύο τουφέκια τύπου AR15 εμφανίστηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram συνδεδεμένο με τον ύποπτο δολοφόνο του Ουβάλντε μόλις τρεις ημέρες πριν από τη σφαγή της στο δημοτικό σχολείο Ρομπ.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε ως ιστορία με το όνομα χρήστη “salv8dor_”. Πολλοί συμμαθητές επιβεβαίωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε στον ύποπτο ένοπλο Σαλβαδόρ Ράμος.

Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, δούλευε σε ένα τοπικό Wendy’s, σύμφωνα με τον διευθυντή του εστιατορίου.

Ο Άντριαν Μέντες, μάνατζερ στο Wendy’s, είπε ότι ο Ράμος ήταν «ήσυχος και δεν συναναστρεφόταν με τους άλλους υπαλλήλους”, ενώ σημείωσε πως δεν τον γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο και δεν τον έβλεπε τις περισσότερες φορές επειδή ήταν σε διαφορετικές βάρδιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ράμος εργαζόταν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ή τις 5 το απόγευμα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, και εργαζόταν ήδη εκεί όταν ξεκίνησε ο Μέντες τον Φεβρουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.