ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μελβούρνη: Χειροπέδες σε Έλληνα για μεταφορά κοκαϊνης 20 εκατ. δολαρίων «εισαγόμενη» από Ελλάδα – Μαζί του δύο Αυστραλοί (φώτο)

Την είχαν κρύψει μέσα σε jukebox

Μελβούρνη: Χειροπέδες σε Έλληνα για μεταφορά κοκαϊνης 20 εκατ. δολαρίων «εισαγόμενη» από Ελλάδα – Μαζί του δύο Αυστραλοί (φώτο)

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Μελβούρνη, αφού βρέθηκαν 45 κιλά κοκαΐνης αξίας 20 εκατ. δολαρίων κρυμμένα μέσα σε… jukebox, που εισήχθη από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα Μέσα από την Αυστραλία και το abc.net.au η αστυνομία συνέλαβε δύο Αυστραλούς ηλικίας 26 και 39 ετών και έναν 66χρονο Έλληνα, οι οποίοι βρέθηκαν χθες ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι δύο Αυστραλοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών και ο Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος για περαιτέρω έρευνες.

Τζουκ Μποξ με κοκαϊνη

Η αστυνομία έκανε επίσης έφοδο σε σπίτια στο Spotswood και το Reservoir, και σε εμπορικές εγκαταστάσεις στο Toorak και το Kingsville και κατάσχεσε πολυτελή οχήματα, ρολόγια, κοσμήματα, ναρκωτικά και μετρητά.

Οι άνδρες πιστεύεται ότι είναι σημαντικά μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης, δήλωσε ο επιθεωρητής του AFP Mark McKiernan.

«Γνωρίζουμε επίσης ότι η διακίνηση ναρκωτικών μπορεί να οδηγήσει σε πολέμους ναρκωτικών στους δρόμους μας και στις χώρες προέλευσης, και συχνά οι νομοταγείς πολίτες μπορεί να είναι η παράπλευρη ζημία αυτής της βίας», είπε επιθεωρητής και πρόσθεσε: «Η παράνομη διακίνηση ναρκωτικών μπορεί επίσης να χρηματοδοτήσει άλλα απεχθή εγκλήματα, όπως η εμπορία ανθρώπων και η σεξουαλική υποτέλεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.