Μέση Ανατολή: 18χρονος Παλαιστίνιος βρέθηκε νεκρός από πυρά του ισραηλινού στρατού σε οικισμό της Δυτικής Όχθης

Σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κοντά στον οικισμό του Κεντούμιμ

Μέση Ανατολή: 18χρονος Παλαιστίνιος βρέθηκε νεκρός από πυρά του ισραηλινού στρατού σε οικισμό της Δυτικής Όχθης

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι Ισραηλινοί φρουροί ασφαλείας σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο κοντά σε ισραηλινό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ενώ ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ήταν οπλισμένος.

Ο 18χρονος Κάραμ Άλι Άχμαντ Σάλμαν σκοτώθηκε από “τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κοντά στον οικισμό του Κεντούμιμ”, ανέφερε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι “ομάδα ασφάλειας των πολιτών” άνοιξε πυρ σε άτομο “που ήταν οπλισμένο με πιστόλι” κοντά στον οικισμό αυτόν που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Το Κεντούμιμ έχει οικοδομηθεί σε εδάφη που ανήκουν σε ιδιώτες Παλαιστίνιους, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Τουλάχιστον 32 Παλαιστίνιοι (συμπεριλαμβανομένων δραστών επιθέσεων, μαχητών και πολιτών) έχουν σκοτωθεί από την αρχή της χρονιάς, σύμφωνα με καταμέτρηση του AFP που στηρίζεται σε επίσημες πηγές.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεσμεύτηκε για “ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας” απάντηση από το Ισραήλ μετά τις δύο επιθέσεις που διαπράχθηκαν προχθές, Παρασκευή, και χθες, Σάββατο, από δύο Παλαιστίνιους της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Την Παρασκευή το βράδυ, 21χρονος Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ κατά των περαστικών κοντά σε συναγωγή στη συνοικία ισραηλινών εποίκων Νέβε Γιαακόβ, σκοτώνοντας 7 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο το πρωί ένας 13χρονος Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο Ισραηλινούς στην Σιλωάμ, στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.