
(Aνανέωση από αρχικό κείμενο 15:26) Kανονικά λειτουργούν και πάλι τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας, αφού προηγουμένως είχαν ανασταλεί για λόγους ασφαλείας.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή αεροπορίας Rosaviatsia.
Τα αεροδρόμια Sheremetyevo, Domodedovo, Vnukovo και Zhukovsky διέκοψαν τη λειτουργία τους για λίγο περισσότερο από μία ώρα, εν μέσω ουκρανικής επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη ρωσική πρωτεύουσα.
Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 71 ουκρανικά drones, συμπεριλαμβανομένων 11 που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, από τις 2 μ.μ. (11:00 GMT), μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο nterfax, επικαλούμενο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.