ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαχάμες: Απίστευτες εικόνες από την βύθιση φέρι μποτ γεμάτο κόσμο – Μία νεκρή (φώτο-βίντεο)

Μια ηλικιωμένη Αμερικανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της μετά τη βύθιση του τουριστικού φέρι

Μπαχάμες: Απίστευτες εικόνες από την βύθιση φέρι μποτ γεμάτο κόσμο – Μία νεκρή (φώτο-βίντεο)

Απίστευτες εικόνες από τη στιγμή της βύθισης ενός τουριστικού φέρι μποτ, δείχνουν δεκάδες τουρίστες να φορούν σωσίβια καθώς το φέρι, γέρνει προς τη μία πλευρά.

Το φέρι αναχώρησε από το Paradise Island στο Νασάου το πρωί της Τρίτης και λίγο αργότερα βυθίστηκε.

Η ίσαλος γραμμή της θάλασσας φτάνει μέχρι τα παράθυρα του πλοίου με το βίντεο στη συνέχεια να δείχνει το σκάφος να γέρνει προς τα αριστερά σε απότομη γωνία. Οι επιβάτες φαίνονται στη συνέχεια, να πηδούν από το φέρι και να κολυμπούν προς ένα κοντινό σκάφος.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει τους τουρίστες να ουρλιάζουν και στη θάλασσα να βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σωσίβια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως μια 75χρονη Αμερικανίδα επιβάτης έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της βύθισης, αν και ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η τοπική αστυνομία λέγεται πως εξακολουθεί να διεξάγει έρευνα.

@kellyswitz our ferry went down on our way to Blue Lagoon #shipwreck #boat #boatsinking #bluelagoon #bahamas #ferry ♬ original sound – Kelly Schissel

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας δήλωσε στο The Maritime Executive πως άλλοι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.

Μια τουρίστρια, η Αμερικανίδα Κέλι Σκίσελ, ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του φέρι έκανε ελάχιστα για να ηρεμήσει ή να βοηθήσει τους επιβάτες. «Ένα από τα μέλη του πληρώματος που βρισκόταν κάτω, έτρεξε επάνω και άρχισε να κλαίει και άρπαξε ένα σωσίβιο. Τότε ήταν που όλοι έλεγαν: ‘Κάτι συμβαίνει’» ανέφερε η τουρίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περιμέναμε από το προσωπικό να μας πει τι να κάνουμε, πράγμα που δεν έκαναν ποτέ, γιατί ήταν πολύ απασχολημένοι με το κλάμα» πρόσθεσε ενώ παράλληλα, δήλωσε πως η αδράνεια του πληρώματος συνεχίστηκε καθώς οι επιβάτες προσπαθούσαν να βγουν από το βυθιζόμενο σκάφος. «Όταν πήδηξε ο πρώτος, άρχισαν όλοι να λένε ‘σ@@@’, ας βουτήξουμε κι εμείς’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.