
Οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν σε Παλαιστίνιους αξιωματούχους και διπλωμάτες, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της Παλαιστινιακής Αρχής (ΠΑ), προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, να παραστούν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη.
Σε ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Παρασκευή (29/08) αναφέρεται ότι οι ΗΠΑ ανακαλούν τις βίζες των μελών της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) και της Παλαιστινιακής Αρχής ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο.
Οι περιορισμοί αυτοί σημαίνουν ότι ο Αμπάς δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να εκφωνήσει ομιλία στην ετήσια συνάντηση του ΟΗΕ, όπως συνήθως κάνει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.