ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Μεντβέντεφ: «Άθλιοι, ερασιτέχνες και διανοητικά πυγμαίοι οι πολιτικοί της Ευρώπης»

Τρώτε λιγότερο, πλένεστε λιγότερο συχνά, ανάβετε λιγότερο τους καυστήρες αερίου»

Ν.Μεντβέντεφ: «Άθλιοι, ερασιτέχνες και διανοητικά πυγμαίοι οι πολιτικοί της Ευρώπης»

Ως «ένα τσίρκο φρικιών και μια νέα απαγωγή της Ευρώπης» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, την επίσκεψη του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι στις δυτικές χώρες ήταν.

«Στο πλαίσιο του γεγονότος ότι εκατοντάδες βίαια επιστρατευμένα θύματα του καθεστώτος του Κιέβου πεθαίνουν καθημερινά στην Ουκρανία, η πράσινη λιπαρή μπλούζα (σ.σ. Ζελένσκι) κάθεται κυνικά σε ένα ακροατήριο με τον Βρετανό μονάρχη υπό την επίβλεψη καμερών που μεταδίδουν μια πορνογραφική εκπομπή που φέρνει στους Ευρωπαίους μόνο προβλήματα.

Το πρώτο από αυτά είναι η υπέρογκη άνοδος του κόστους της ζωής τους, όπου πιθανότατα, με κάποιο τρόπο θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Τρώτε λιγότερο, πλένεστε λιγότερο συχνά, ανάβετε λιγότερο τους καυστήρες αερίου…Αλλά τι μπορείτε να κάνετε για τη νίκη της μυθικής χώρας (σ.σ. Ουκρανία);».

Σημείωσε ότι οι σημερινοί ευρωπαίοι ηγέτες είναι «άθλιοι ερασιτέχνες, ρωσόφοβοι και διανοητικά πυγμαίοι που δεν θα σταθούν ποτέ δίπλα στους προκατόχους τους, αποκαθιστώντας την ειρήνη μετά από έναν δύσκολο πόλεμο τον περασμένο αιώνα».

Ο Μεντβέντεφ πιστεύει ότι ο κανόνας των «εξυψωμένων νέων ευρωπαίων φρικιών» είναι πολύ λυπηρός για τον «παλιό ευρωπαϊκό πολιτισμό».

«Και σύντομα αυτός ο πολιτισμός θα εξαφανιστεί εντελώς, επαναλαμβάνοντας τον γνωστό μύθο της απαγωγής της Ευρώπης από τον Δία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που σήμερα τον ρόλο του ταύρου θα παίξει η Αμερική, η οποία σερβίρεται με ανοιχτό το στόμα από λαγνεία για προδότες ευρωπαϊκών συμφερόντων όπως η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.