ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάπολη: Επεισόδια με οπαδούς της Νάπολι και της Ουνιόν Βερολίνου – Έγιναν συλλήψεις (βίντεο)

Αναφέρθηκαν και τραυματίες

Νάπολη: Επεισόδια με οπαδούς της Νάπολι και της Ουνιόν Βερολίνου – Έγιναν συλλήψεις (βίντεο)

Απόψε 8/11 έρχονται αντιμέτωπες στο «Στάντιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» η Νάπολι με την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League.

Ωστόσο το…νταβαντούρι άρχισε ήδη από το βράδυ της Τρίτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με τους οπαδούς των δύο ομάδων να συγκρούονται στους δρόμους της Νάπολης και να αναφέρονται τραυματίες και συλλήψεις.

Οπαδοί της Νάπολι και της Ουνιόν Βερολίνου συνεπλάκησαν μεταξύ τους, αλλά και με την τοπική αστυνομία. Οι πρώτοι βγήκαν στους δρόμους για να συναντήσουν τους δεύτερους όταν παρενέβησαν οι αρχές προτού πάρουν διαστάσεις τα μεταξύ τους επεισόδια, με αποτέλεσμα να γίνουν οι αστυνομικοί ο στόχος των ultras των δύο ομάδων.

Από τις συμπλοκές που έγιναν στο κέντρο της Νάπολης, ο απολογισμός ήταν υλικές ζημιές, 11 συλλήψεις οπαδών της Ουνιόν, αλλά και τραυματίες, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ανησυχία στην UEFA

Τα φαινόμενα οπαδικής βίας είναι ολοένα και περισσότερα αυτή τη σεζόν με την UEFA να ανησυχεί για την «έκρηξη». Πέραν του τραγικού γεγονός με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφτότου άρχισαν οι φάσεις των ομίλων των ευρωπαϊκών κυπέλλων, καταγράφονται σταθερά σοβαρά επεισόδια πριν από τα παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ξημερώματα της Τρίτης, μάλιστα, μαχαιρώθηκε οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από επιδρομή οπαδών της Μίλαν ώρες πριν το ματς των δύο ομάδων στο Μιλάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.