ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΑΤΟ για τα ρωσικά πυρηνικά: «Αυτά μας κρατάνε για να μην εμπλακούμε πιο ενεργά στο πλευρό της Ουκρανίας»

Όσα ανέφερε σήμερα αξιωματούχος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας

ΝΑΤΟ για τα ρωσικά πυρηνικά: «Αυτά μας κρατάνε για να μην εμπλακούμε πιο ενεργά στο πλευρό της Ουκρανίας»

Για «συνέπειες άνευ προηγούμενου» σε περίπτωση που η Ρωσία αποφάσιζε τη χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, μίλησε σήμερα αξιωματούχος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων από τη Μόσχα θα είχε «συνέπειες άνευ προηγουμένου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι είναι «σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλούσε μια υλική απάντηση από πολλούς συμμάχους και ενδεχομένως και από το ίδιο το ΝΑΤΟ».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η συζήτηση γύρω από τη χρήση πυρηνικών γίνεται ακριβώς για να αποτραπεί το ΝΑΤΟ από το να συμμετάσχει στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η Ρωσία εξάντλησε στην Ουκρανία ένα μεγάλο μέρος των κατευθυνόμενων πυρομαχικών ακριβείας που διέθετε και η αμυντική βιομηχανία της δεν μπορεί να κατασκευάσει όλων των ειδών τα πυρομαχικά και τα οπλικά συστήματα, λόγω των δυτικών κυρώσεων.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι δε γνωρίζει πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί η Ρωσία για να επιστρατεύσει τους 300.000 άνδρες που θέλει, αλλά υπολογίζει πως μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.